Over ons

Home / Over ons

Welkom bij Functional Neurology Center Vestibular Rehabilitation Netherlands

Bij Functional Neurology & Vestibular Rehabilitation Center Netherlands bieden we een unieke gezondheidszorg die holistische geneeskunde integreert met de nieuwste wetenschappelijke technologie. We hebben de meest moderne diagnostische apparatuur en therapieën in combinatie met de aloude behandelaar-patiënt relatie, gebaseerd op welgemeende zorg, vertrouwen en wederzijds respect.

Onze behandelaar is bijzonder goed gekwalificeerd, en onze kliniek is exclusief en veelomvattend op het gebied van alternatieve zorg, en haar patiënten eisen een ongeëvenaard niveau van kennis en service, ongeacht waar ze vandaan komen.

We zijn er trots op de meest geavanceerde methoden en technieken op het gebied van holistische geneeskunde te kunnen bieden. Onze brede kennis – waaronder functionele neurologie, functionele geneeskunde en functioneel laboratoriumonderzoek, neurologische hersentherapieën, klinische voeding en diverse andere toepassingen – stellen ons in staat de diepliggende oorzaak van uw klachten te vinden, en een specifiek voor u samengesteld protocol zonder gebruik van medicijnen uit te werken, waar u baat bij heeft.

Als u uw algehele gezondheid op alle niveaus wilt optimaliseren, bel ons dan voor een eerste consult.